Stel je voor Nu Bewust

Stel je voor geeft aan dat alles mogelijk is. Elk moment opnieuw. Nu. Bewust worden van wat er in en om jou heen gebeurd. Ruimte om het leven te zien in mogelijkheden. Rust om te voelen waar het eigenlijk om gaat. Flexibiliteit om van richting te kunnen veranderen. Moed om in beweging te komen. Subtiele sturing geven aan de stroom van het leven. Bewust voelen - voeden - verbinden.
Welkom bij de website van bewustzijnscoach Estèl van Hattem!

Stroming, liefde en aandacht

Flow. Dat is wat ik nu ervaar. Het ontroert mij wat ik dagelijks op mijn pad krijg. Zonder inspanning zijn er elke dag weer pareltjes van het leven. Klein of groot. De kunst is vooral om deze te zien. En ik zie ze. Uitvergroot! Wauw, wat een rijkdom.... Er gaat momenteel geen dag voorbij of ik verbaas me over een spontaan mooi gesprek met iemand op straat, geld of mogelijkheden die in mijn schoot worden geworpen, verdiepende liefdevolle relaties en schoonheden van de natuur. Het leven stroomt in volle glorie door en om mij heen. Wat is er toch gebeurd?
Ergens doe ik hier niets voor. En tegelijkertijd doe ik er alles voor. Laat mij leiden door mijn intuitie. En dat wat voorbij komt geef ik mijn volle aandacht. Maar trek mij ook terug. Richt de aandacht naar binnen. Kom tot de essentie van mijn bestaan. Ben lief en compassievol voor mijzelf. Zodat ik dat ook voor mijn omgeving kan zijn. En de omgeving weer voor mij. Zodat het blijft stromen. Stukjes liefde. Liefde stroomt en heelt. Vervuld het leven, vervuld mij. Een transparantie die zichtbaar wordt. Wat paradoxaal. Maar wel de waarheid. Mijn waarheid in ieder geval.
Ik kan niet anders concluderen: Leven is liefde, liefde is het leven zelf, en IK LEEF HET LEVEN ... in liefde.