Stel je voor Nu Bewust

Stel je voor geeft aan dat alles mogelijk is. Elk moment opnieuw. Nu. Bewust worden van wat er in en om jou heen gebeurd. Ruimte om het leven te zien in mogelijkheden. Rust om te voelen waar het eigenlijk om gaat. Flexibiliteit om van richting te kunnen veranderen. Moed om in beweging te komen. Subtiele sturing geven aan de stroom van het leven. Bewust voelen - voeden - verbinden.
Welkom bij de website van bewustzijnscoach Estèl van Hattem!

Aanvaarding... ontvangen wat je nodig hebt

Vertrouwen. Een diepliggend vertrouwen. Dat heb ik altijd ervaren. In mijzelf. In mensen. In de wereld. Een soort weten, maar dan niet verstandelijk. Geen enkele situatie in mijn leven heeft dit vertrouwen beschadigd. Het ìs niet beschadigen. Afleidingen kunnen het soms verdoezelen. Je laten leiden door afleidingen om precies te zijn. En afleidingen zijn er veel op dit nomadenpad. Brachten mij even heel ver van mijzelf. Liet me er door leiden. Tot ik niet anders meer kon dan te aanvaarden. Een knieval. Terug naar de kern. Ècht thuis in mijzelf. Vertrouwen stroomt. Oneindig en onuitputtelijk. Net als liefde. Of misschien is dit liefde...
Waar ik ook ben, het maakt niet meer uit. Thuis voel ik me overal. Want ik ben thuis in mijzelf. Met mijzelf. En daar vanuit zie ik, ontmoet ik, ervaar ik. Geniet ik. Zie ik dat ik precies krijg wat ik nodig heb. Op het juiste moment, op de juiste plek, met de juiste mensen. De bewegingen buiten mij worden afspiegelingen van de bewegingen in mij. Het is aan mij om ze te aanvaarden. Te ontvangen. En tegelijk straal ik uit. Creativiteit en daadkracht gaan stromen. Geven richting. Mijn toekomst wordt weer duidelijk. En deze weg onthult zijn doel. Als ik maar trouw blijf aan mijzelf... mijn innerlijke waarheid. 
Hoe moeilijk kan het zijn? Ik heb tenslotte mijn (t)huis altijd bij me... :)