Stel je voor Nu Bewust

Stel je voor geeft aan dat alles mogelijk is. Elk moment opnieuw. Nu. Bewust worden van wat er in en om jou heen gebeurd. Ruimte om het leven te zien in mogelijkheden. Rust om te voelen waar het eigenlijk om gaat. Flexibiliteit om van richting te kunnen veranderen. Moed om in beweging te komen. Subtiele sturing geven aan de stroom van het leven. Bewust voelen - voeden - verbinden.
Welkom bij de website van bewustzijnscoach Estèl van Hattem!

Voorbereiding op mijn nomadenbestaan

Voordat ik dit bestaan in ga, moet er nog veel gebeuren... Mijn hoeveelheid bezittingen is reeds geslonken naar 4 m3 (2x2x1m). Ik ben al weer voor de zoveelste keer naar de kringloopwinkel gereden. En dat zal voorlopig nog niet de laatste keer zijn. Uiteindelijk wil ik, op een drietal antieke meubelstukken na, niet meer dan een doos of 12 over houden. Het spul moet namelijk ook nog passen in het mijn ter beschikking gestelde hoekje van een schuur. Het proces voelt bevrijdend, luchtig en verfrissend. Maar ook verdrietig en zwaar. Want met het verkopen of weggeven van deze spulletjes glipt ook een deel van mijn verhaal door mijn handen. Stilletjes ben ik dan toch ook weer gehecht aan objecten. Zo ook dat grote ding, het huis. Met bloed zweet en tranen opgebouwd. Is straks niet meer het bezit en met name leefruimte van mij en mijn maatje. En gaan mijn maatje en ik beiden onze eigen weg. Dat doet best pijn. Toch voelt het kloppend. Noodzakelijke stap op mijn levenspad...